İçeriğe geç

Beşiktaş Akaretler Hangi Otobüs Gider

Beşiktaş’a hangi otobüsler gidiyor?

Özel; Beşiktaş’a özellikle Taksim, Sarıyer, Mecidiyeköy ve Kadıköy olmak üzere birçok merkezi konumdaki semtten kolayca ulaşılabilmektedir. Beşiktaş Meydan durağına 62, 30A, 29C, 27E, 129T, 43R, 559C, 58A, 41E, 63, 29D, 27SE, İST-19, 58N, U2, 36L, 40B numaralı otobüslerle kolayca ulaşılabilmektedir.

Akaretler için hangi metro?

Akaretler yakınlarında hangi metro hatları duruyor? Bu metro hatları Akaretler yakınlarında duruyor: M2, M7.

Kabataş Beşiktaş hangi otobüs?

Hangi otobüs hatları Kabataş – Beşiktaş yakınından geçiyor Bu otobüs hatları Kabataş – Beşiktaş yakınından geçiyor: 29C, 29D, 37T, 41E, 48T, 50L, 50T, 559C.

Alibeyköy’den Beşiktaş’a hangi otobüs gider?

50L numaralı otobüs hattı (Alibeyköy – Beşiktaş Peronlar metro istasyonu), Alibeyköy – Son Durak Yönü metro istasyonundan başlayıp Beşiktaş Peronlar metro istasyonunda son bulan 11 duraktan oluşmaktadır.

40B hangi duraklardan geçer?

BEŞİKTAŞ PERONS – BeşiktaşBARBAROS BOULVARI – BeşiktaşYILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ – BeşiktaşERTUĞRUL SİTESİ – BeşiktaşDARPHANE – BeşiktaşBALMUMCU – BeşiktaşZİNCİRLİKUYU METROBÜS – BeşiktaşZİNC İRLİKUYU – BeşiktaşDaha fazla ürün…

28T nereye gider?

KADIKÖY – KARAKÖY – EMINÖNÜ, Beyoğlu Bölgesi Karaköy’de 28T Topkapı – Beşiktaş’a giden son feribot aracıdır.

Akaretler hangi ilçeye bağlı?

Akaretler, İstanbul’un Beşiktaş semtinde yer almaktadır. Semt ismini Akaretler Sıra Evleri’nden almaktadır.

Akaretler kime ait?

Akaretler Sıra EvlerGenel BilgiSahibNet Holding (1996) Garanti Bankası Serdar Bilgili (2005)Tasarım ve İnşaatMimar(lar)Sarkis BalyanTadilat Bilgileri16 satır daha

Akaretler ne zaman?

İstanbul’un merkezinde tarihi evlerin sıralandığı muhteşem manzaralar ve sanat eserleri sunan Artweeks Akaretler, 3-16 Kasım tarihleri ​​arasında gerçekleşecek.

Kabataş Beşiktaş mı?

Kabataş, İstanbul ilinin Beyoğlu ilçesi sınırları içerisinde, Fındıklı ile Dolmabahçe ilçeleri arasında kıyı şeridi ve yamaçlar boyunca uzanan bir ilçedir.

Beşiktaş’ta hangi metro var?

Beşiktaş Metro İstasyonu, İstanbul Metrosu’nun M7 hattı üzerinde Beşiktaş Meydanı’nın altında, Barbaros Bulvarı, Dolmabahçe Caddesi ve Çırağan Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan yer altı metro istasyonudur.

Kabataş’a hangi metro gider?

28 Eylül 2024’te incelenen kararlı sürüm gösteriliyor. İncelenmeyi bekleyen bir değişiklik var. M7 (Yıldız–Mahmutbey) metro hattı, İstanbul’un Avrupa yakasında 33 istasyonu bulunan, 48 km uzunluğunda, tamamen otomatik, sürücüsüz bir metro hattıdır; ilk istasyonu Kabataş, son istasyonu Saadetdere’dir.

TM8 nereye gidiyor?

TM8 otobüs hattının ilk durağı Adliyeciler Sitesi – Son Durak yönü (kalkış), son durağı Özpinar Sitesi – Adliyeciler Sitesi Yönü. TM8 (Adliyeler Sitesi – Adliyeler Sitesi) günlük olarak çalışmaktadır.

50’n nereye gidiyor?

50N (IETT) 50N otobüs hattının ilk durağı Harbiye Askeri Müze – Taksim yönü olup son durağı Alibeyköy Metro – Son Durak Yönü durağıdır. 50N (Harbiye Askeri Müze – Alibeyköy Metro) hattı her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: 50N hattında 32 durak bulunmakta olup bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 31 dakikadır.

Marmarayla Beşiktaş’a gidilir mi?

Beşiktaş’a ulaşmanın bir diğer yolu da Marmaray’dır. Anadolu yakasından Beşiktaş’a seyahat eden yolcular, Kadıköy, Üsküdar, Yenikapı ve Kazlıçeşme durakları bulunan Marmaray hattını kullanarak Beşiktaş’a otobüs veya minibüsle ulaşabilirler.

36L kalktı mı?

İETT 36L ve 36Z hatları geri gelsin! 36l ve 36z hatları kaldırıldı.

55B Beşiktaş nereden kalkıyor?

55B hattının ilk durağı Gaziosmanpaşa Belediye – (Esentepe)2 yönü olup son durağı Beşiktaş Peronlar’dır. 55B (Gaziosmanpaşa Belediyesi – Beşiktaş Peronları) her gün sefer yapmaktadır. Ek bilgi: 55B hattında 20 durak bulunmaktadır ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 23 dakikadır.

28 Beşiktaş nereden kalkıyor?

28 numaralı otobüs hattının ilk durağı Beşiktaş Meydan / Kabataş yönünde olup son durağı Topkapı durağıdır.

Beşiktaş’a metro var mı?

Beşiktaş Metro İstasyonu, İstanbul Metrosu’nun M7 hattı üzerinde Beşiktaş Meydanı’nın altında, Barbaros Bulvarı, Dolmabahçe Caddesi ve Çırağan Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan yer altı metro istasyonudur.

Tavsiyeli Bağlantılar: Beşamel Sosun Piştiğini Nasıl Anlarız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Escort İlanları